top of page

Om Skibsted Yoga

Karen Louise Erichsen
Indehaver af Skibstedgaard og Skibsted Yoga

Sammen med min familie driver jeg ferie- og kursusgården Skibstedgård i Thy, hvor vi modtager gæster og kursister året rundt, samtidig med at jeg underviser i yoga og arrangerer events og workshops.

Jeg har beskæftiget mig med kreativitet, energiarbejde og spiritualitet i hele mit voksenliv privat og professionelt - og jeg ved af egen erfaring, at min lykke og balance afhænger af, om jeg har flow i kreativiteten i dagligdagen og kan balancere min energi. 

Jeg brænder for at skabe mere bevidsthed om de redskaber, der kan øge kreativiteten, livsenergien, sundheden og glæden i hverdagen på jobbet og i privatlivet. Og med Skibsted Yoga ønsker jeg at udbyde undervisning, skabe og facilitere retreats og kurser inden for kreativitet, energi og spiritualitet - alene og i samarbejde med skønne gæstelærere.

Fundamentet i mange af Skibsted Yogas egne aktiviteterne bygger på Qi Gong, kinesisk medicin, Yin og Kundalini Yoga. Jeg er certificeret yogainstruktør i Kundalini Yoga ved I-SKY, certificeret gonginstruktør ved Methab Bentson og uddannet Yin-yoga lærer hos Trine Hedegaard. Derudover har jeg studeret Qi Gong og Taijiquan i en længere periode i Kina, ligesom jeg af flere omgange været i Ashram i Indien. Derudover trækker jeg på naturen som ressource samt på mit livslange arbejde med mad, kunst og kultur - herunder særligt litteratur og musik i Skibsted Yogas aktiviteter.  

Jeg har en akademisk baggrund i asienstudier (Kinesisk sprog og kultur) og kulturformidling – og så har jeg gennem mange år været konsulent og leder på kultur- og fritidsområdet i det offentlige, hvor jeg blandt andet har specialiseret mig i kreativitet og spiritualitet som værktøj i hverdagsledelsen.

Rammen omkring de fleste af Skibsted Yogas aktiviteter er Skibstedgaard i Thy - men du kan også finde os rundt omkring i landet. 

bottom of page