top of page

søn. 27. sep.

|

Skibstedgaard

Yoga & vand – en dag med yoga, vand og kajak ved og på Skibsted Fjord

Den sidste søndag i september har du mulighed for at deltage i et helt særligt event, hvor Skibsted Yoga sætter fokus på vandet som element - vandet i dig, vandet omkring dig og vandet under dig. En skøn dag med fordybelsesyoga, mindfullnes i kajak, mad, gong og måske en badetur og sauna.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Yoga & vand – en dag med yoga, vand og kajak ved og på Skibsted Fjord
Yoga & vand – en dag med yoga, vand og kajak ved og på Skibsted Fjord

Tid og sted

27. sep. 2020, 10.00 – 17.00

Skibstedgaard, Kammersgårdsvej 30, 7760 Hurup Thy, Denmark

Om eventet

Hos Skibsted Yoga arbejder vi med naturen og de 4 elementer som en naturlig del af vores yogapraksis. Og her i efteråret sætter vi særligt fokus på vandet – vandet i dig, vandet omkring dig og vandet under dig.

Den sidste søndag i september har du mulighed for at deltage i et helt særligt event, hvor kajakinstruktør Belinda Fredslund og jeg selv vil undersøge elementet sammen med dig på forskellig vis.

Vi starter dagen med en yogaworkshop i Bakkehusets yogasal (eller ved fjordkanten, hvis vejret er særligt dejligt), hvor vi styrker og strækker vores kroppe med særligt fokus på nyrer og blære – altså kroppens rensningsanlæg. Du vil undervejs i workshoppen opleve både lange passive stræk, dynamiske øvelser, åndedrætsøvelser (pranayama) samt dybdeafspænding. Alle kan være med – du behøver ikke at have lavet yoga før. Der er yogaudstyr på stedet, du skal bare medbringe behageligt tøj. Hvis du har eget udstyr, du foretrækker at bruge, er du naturligvis velkommen til at medbringe det.

Efter workshoppen spiser vi en vegetarisk frokost og drikker frisk vand fra gårdens egen kilde.

Efter frokost skal vi på fjorden – ud på vandet. Her vil du mærke, hvordan elementerne bevæger sindet, når vi stævner ud i kajak fra Skibstedgaard. Fjorden, der klukkende slår mod kajakkens sider, og den rislende lyd af pagajen, der stryger gennem vandet, giver et meditativt lydtapet til turen i det smukke istidslandskab. Yoga og kajak er et perfekt makkerskab, hvor styrken og smidigheden fra yogamåtten giver dig endnu bedre oplevelser på vandet. Hændernes søgen efter rytmen i skiftevis at trække og skubbe pagajen; følelsen af flow der glimtvis opstår, mens vi vugger på vandet, gør kajak til meditation i bevægelse på sin helt egen måde.

Alle kan være med uanset om man er ny eller garvet kajakroer. Vi sørger for en tryg oplevelse, hvor der tages hensyn til vind og vejr og deltagernes formåen. Medbring langærmet uld-, sports- eller skiundertøj, regnjakke og bukser, en varm trøje samt fodtøj der tåler vand. Vi sørger for kajak, pagaj og svømmevest. Har du eget udstyr er du selvfølgelig velkommen til at medbringe det og få kajaklejen refunderet i billetprisen.

Derudover vil du i løbet af eftermiddagen få tilbudt et 45 minutters gong-bad, hvor du vil opleve, hvordan lyd skaber vibrationer i 

det vand, der er bundet i din krop. Under gongbadet ligger du på en uldmåtte, med tæpper, øjenpuder og eventuelt med pølle under benene, så du kan slappe helt.

… og så er der tændt op i saunaen, hvis du vil nyde det kolde gys :).

Pris for denne specielle dag er 1050,- kr. Max deltagerantal 10 personer.

Dine undervisere:

Belinda Fredslund har mere end 20 års erfaring med vand og yoga, og elsker at kombinere de to ting. Drivkraften er hvordan vi håndterer de udfordringer vi møder i vandet og på måtten, og hvordan vi konstruktivt kan bruge erfaringerne som en måde at tackle livet på. Hun er uddannet havkajakinstruktør under Havkajaksamrådet og har en 200+ timers yogalæreruddannelse.

Karen Louise Erichsen driver Skibsted Yoga på Skibstedgaard. Drivkraften er at udforske, hvordan vi kan skabe en tættere forbindelse til naturen i os selv og omkring os selv, samt hvordan vi bliver bedre til at invitere glæden og kreativiteten ind i vores hverdag.

Program

10-12: Yoga workshop

Ca. 12-13: Frokost

13-senest 17.00:

· Mindfullness på vandet

· Gongbad

· Mulighed for ’det kolde gys’ og sauna

COVID-19

Kurset er tilrettelagt, så vi kan overholde sundhedsmyndighedernes anbefalinger på det relevante tidspunkt.

Hvis sundhedsmyndighederne atter skærper kravene på en måde, som vi ikke kan imødekomme her, så aflyser vi kurset – og du får dine penge fuldt retur.

Der er mulighed for overnatning på stedet, hvis du vil gøre en weekend ud af det.

Billetter

  • Yoga & vand

    Yoga & vand – en hel dag med yoga, vand og kajak ved og på Skibsted Fjord. Prisen er inklusive mad, kajak og adgang til yogaudstyr. Du skal bare medbringe dig selv og passende tøj :)

    1.050,00 kr.
    Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page