top of page

fre. 23. okt.

|

Skibstedgaard

Stress af i Thy – yoga, natur og stilhed i oktober

Har du for meget om ørene? Trænger du til hvile og restitution? Vil du gerne gøre noget ved det? Kom til Thy og lad batterierne op på et uhøjtideligt og varmt efterårsretreat med yoga, stilhed og masser af natur.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Stress af i Thy – yoga, natur og stilhed i oktober
Stress af i Thy – yoga, natur og stilhed i oktober

Tid og sted

23. okt. 2020, 16.00 – 25. okt. 2020, 15.00

Skibstedgaard, Kammersgårdsvej 30, 7760 Hurup Thy, Denmark

Om eventet

Den sidste weekend i uge 43 åbner vi dørene hos Skibsted Yoga med intentionen om at få dig helt ned i gear på en varm og uhøjtidelig måde. Vi gearer ned, renser krop og sind og inviterer ny energi ind med Kundalini og Yin Yoga, meditation og gong og masser af tid i naturen. Det bliver jordnært og vandnært – og der bliver tid til at sove og være stille. Både mænd og kvinder er velkomne!

På retreatet arbejder vi med at forstå, hvorfor det er så væsentligt for mennesket at ’holde vinter’. Vi er ikke evighedsmaskiner, der bare kan køre i samme gear året rundt, men vi arbejder ofte, som om det er tilfældet. Som al anden natur har vi også behov for at geare helt ned – gå i hi og lade op.  Vi afholder derfor 2 hovedworkshops om nervesystemet, der for mange mennesker permanent står i alarmberedskab. På workshopsene bruger vi yoga og afspænding til at finde slukknappen, så du i løbet af retreatet kommer ned i gear – og forhåbentlig får redskaber med dig hjem i hverdagen, der hjælper dig til at gå i hi, når du har brug for det.

Naturen er en vigtig healer, ikke mindst når vi er stressede, og derfor er der afsat en hel eftermiddag og en hel formiddag til mindfullness i naturen med kajak, meditationsvandring eller fjordbad og sauna.

RAMMERNE: Retreatet afholdes i de skønneste rammer i Thy – på en gammel fjordgård, der ligger midt i et kuperet istidslandskab lige ved fjorden. Du bliver indkvarteret i rummelige enkeltværelser med fjordudsigt. Al maden på retreatet er lavet fra bunden.

PRISEN: Pris for hele herligheden er 2950 kr. per person. 

HVORDAN KOMMER DU TIL THY: Der er mulighed for at tage toget til Ydby Station, der ligger 3 km. gården. Der kan arrangeres transport efter behov. Kommer du i bil, er der god plads til at parkere.

Covid-19. Vi tager hensyn til covid-19 i tilrettelæggelsen og afviklingen af retreatet. Der åbnes op for max 10 deltagere, og der er således god plads i salene til social afstand. Der er håndvask og sprit i forbindelse med alle fællesrum. Hvis vi ikke kan leve op til myndighedernes krav, når retreatet skal afvikles, vil vi aflyse, og du vil få alle penge retur.

UNDERVISERE: 

Kajak & mindfullness: Belinda Fredslund har mere end 20 års erfaring med vand og yoga, og elsker at kombinere de to ting. Drivkraften er hvordan vi håndterer de udfordringer vi møder i vandet og på måtten, og hvordan vi konstruktivt kan bruge erfaringerne som en måde at tackle livet på. Hun er uddannet havkajakinstruktør under Havkajaksamrådet og har en 200+ timers yogalæreruddannelse.

Yoga, meditation og gong: Karen Louise Erichsen er cand.mag i blandt andet moderne kultur og asienstudier og uddannet yoga- og meditationslærer. Hun flyttede til Thy for 11 år siden, hvor hun efter en årrække som leder i det offentlige nu driver Skibstedgaard med sin familie. Drivkraften er at udforske, hvordan vi kan skabe en tættere og mere bæredygtig forbindelse til naturen i os selv og omkring os selv, samt hvordan vi bliver bedre til at invitere glæden og kreativiteten ind i vores hverdag.

Fredag d. 23.   oktober

16.00-17.00 Ankomst og fordeling af værelser

18.00-19.30 VELKOMST OG RESTITUERENDE YOGA Restituerende yin yoga, hvor vi skal helt ned i gear med lange stræk og brug   af klanginstrumenter. Vi skal ud af hovedet og ned i kroppen.

20.00 Let aftensmad og te i Bakkehusets stue

Lørdag d. 24.   oktober

8.00-8.30 Adgang til frugt, te og let morgenmad i Fjordsalen

9.30-12.00 YOGAWORKSHOP – FIND TÆND/SLUKKNAPPEN

Vi sætter fokus på at rense ud og give slip på spændinger   og bekymringer.

· Kundalini Yoga

· Kundalini meditation

· Dybdeafspænding med gong

12-16.30 NÆRING - FROKOST & TID I NATUREN

13.00 Frokost stilhed i Fjordsalen. Der serveres lækker vegetarisk   frokost, lavet helt fra bunden.

Efter frokost er der mulighed for at hvile eller vandre i   området på egen hånd. Der er fine ruter fra gården. Der bliver tændt op i saunaen, og fjorden   vil gerne bades i.

Kl. 14.30 er der mulighed for at deltage i mindfullness kajaktur   på den smukke Skibsted Fjord. Yogini og kajakinstruktør Belinda Fredlund   guider dig på fjorden – hvor perspektivet er stort og himlen høj.  Hvis vejret ikke tillader sejlads, får du mulighed for en meditationsvandring   på Oldtidshøjene. Oldtidshøjene er et stort og meget stemningsfyldt område   med gravhøje fra bronzealderen – et helt specielt og fredsfyldt sted.

16.30-18.00 EGEN TID  Tid til hvile, refleksion og stilhed.

18-19.00 Aftensmad i Bakkehusets hyggelige stue. Der serveres et enkelt   vegetarisk måltid lavet fra bunden.

Ca.19.30-21.00 YIN YOGA OG GONGBAD

Vi runder dagen af med et restituerende yogapas med Yin   Yoga og et langt gongbad.

21.30 Ro og søvn

Søndag d. 25.   november

9.00-10.00 Der serveres morgenmad. Morgenmaden er lavet fra grunden   af gårdens beboere – og der vil være hjemmebagt rugbrød og franskbrød,   marmelader fra gården, æg fra hønsegården og meget andet dejligt guf.

10.00-12.00 REFLEKSION I NATUREN  Efter morgenmaden er det tid til at fordøje både mad og weekendens   erfaringer. Du kan vælge at vandre og reflektere i området på egen hånd, eller gå på   fjorden i kajak med Belinda som guide, hvis vejret tillader det.

12.00-12.30 Te og frugt i Bakkehuset

12.30-15.00 WORKSHOP Kundalini Yoga med fokus på at oplade dine indre batterier. Vi integrerer   weekendens arbejde, lader op og sætter kursen for efteråret.

15.00 Farvel og god tur hjem

Der tages forbehold for ændringer i programmet.

Billetter

  • Stress af i Thy

    Efterårsretreat med natur, yoga og stilhed i oktober.

    2.950,00 kr.
    Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page