top of page

tors. 30. maj

|

Skibstedgaard

Sommerklar med yoga - workshop Kristi Himmelfarts dag i Thy

Blive klar til sommeren med yin og kundalini yoga. 2 x workshop med 2 undervisere Kr. Himmelfarts dag. En skøn dag i dejlige rammer, hvor vi laver masser af skøn Yin Yoga, Kundalini Yoga. Medbring selv din frokost, som vi indtager i det fri lige ved fjorden, hvis vejret er til det.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Sommerklar med yoga - workshop Kristi Himmelfarts dag i Thy
Sommerklar med yoga - workshop Kristi Himmelfarts dag i Thy

Tid og sted

30. maj 2019, 10.30 – 15.30

Skibstedgaard, Kammersgårdsvej 30, 7760 Hurup Thy, Danmark

Om eventet

Bliv sommerklar med yoga

Kom og gør krop og sind klar til sommeren med to skønne yoga-workshops torsdag d. 30. maj (Kristi himmelfartsdag)

Lige om lidt er sommeren over os. Den varme og lyse tid med høj energi. De fleste af os elsker denne tid; de lange lyse nætter, naturen, der viser sig fra sin frodigste side, udelivet og al den udadvendte aktivitet som sommeren inviterer til.

Sommeren er i yogaen forbundet med ild-elementet og vores hjerte. Det er passion og varme, men også et element, der kan være svært at styre, og som hurtigt kan komme ud af kontrol og brede sig – nøjagtigt som en ildebrand. Derfor er denne dags yoga dedikeret forskellige yogiske redskaber og metoder til at balancere sommerens varme ildenergi og styrke dit hjerte. Yogaformerne er Kundalini Yoga og Yin Yoga og alle kan være med.

Vi håber, du har lyst til at deltage i denne dag i hjertets tegn, så du kan gå sommeren i møde med et åbent og stærkt hjerte, der kan tøjle ilden og bevare en rolig, balanceret glød, der stråler empati og glæde hele sommeren igennem :-)

Program

10.30 – 12.30

Kundalini yoga med fokus på dit tredje chakra – navlecentret – ilden som element. I workshoppen arbejder vi gennem fysiske øvelser, åndedræt, meditation og gong med at fokusere vores energi, så vi kan være aktive og dynamiske uden at brænde ud.

Underviser Karen Louise Erichsen

12.30 – 13.30 Frokostpause

Du skal selv medbringe din frokost. Der vil blive serveret the og frugt.

13.30 – 15.30

Yin Yoga for dit hjerte

Underviser Yvonne Miller

Hvor

Skibsted Yoga på Skibstedgaard i Thy

Kammersgårdsvej 30

7760 Hurup Thy

Pris og tilmelding

Prisen er 550 kr.

Du tilmelder her på siden eller via facebook og mobilpay til 24974798.

Ønsker du at komme dagen før, er der mulighed for at overnatte på Skibstedgaard for 350 kr. i enkeltværelse eller for 450 kr. for 2 personer i delt dobbeltværelse. Alle værelser er lyse og rummelige med dejlig udsigt til Skibsted Fjord. Linned kan lejes for 70 kr. Der kan tilkøbes morgenmad. Ønsker du overnatning kontakt Karen Louise på 24974798 eller karenlouise@skibstedgaard.dk.

Max deltagerantal 12.

Dine undervisere

Yvonne Miller og Yin Yoga

Yvonne er en passioneret yogi - hun har praktiseret yoga i 15 år og undervist i flere år - er uddannet hos Hamsa Yoga og har efterfølgende taget en af landets bedste uddannelser indenfor i Yin Yogaen hos Trine Hedegaard.

Hvad er yin yoga?

Yin Yoga er en rolig og intens praksis, hvor vi gør mindre i længere tid, i stedet for meget på kort tid. En yogaform hvor vi hylder langsomhed, stilhed og en god jordforbindelse.

I Yin Yogaen arbejder vi med kroppen gennem lange dybe stræk, der holdes over tid (2-5 min.). Stillingerne øger din smidighed, hjælper kroppens udrensningsproces og styrker energiflowet i din krop. Udover de fysiske fordele ved Yin Yoga, er det også en meget meditativ praksis, hvor du træner sindets evne til fokus, koncentration og nærvær.

Karen Louise Erichsen og Kundalini Yoga

Karen Louise driver ferie- og kursusgården Skibstedgård i Thy, hvor hun modtager gæster og kursister året rundt, samtidig med at hun underviser i yoga og arrangerer events og workshops. Hun har beskæftiget sig med kreativitet, energiarbejde og spiritualitet i hele sit voksenliv privat og professionelt.

Hvad er kundalini yoga?

Om Kundalini: Kundalini er en effektfuld og dynamisk yogaform, der kombinerer yogastillinger, åndedrætsøvelser, afspænding, meditationer og lyd.

I Kundalini Yogaen arbejder vi dynamisk med forskellige yogastillinger fra bl.a. Hatha Yoga – dvs. at vi bevæger os i stillingerne. Stillingerne kædes sammen i faste serier, der kaldes Kriyaer. Yogaformen arbejder også med åndedrættet (pranyama), afspænding, meditationer og brug af lyd (mantras eller gong).

Det er en varieret yogaform, der er meget effektfuld. Den kaldes hverdagens yogaform, og den er for dig, der både ønsker at arbejde med kroppen, men også interesserer dig for den mere sjælelige side af yogaen.

Tilmelding her på siden eller direkte på skibstedfjord@gmail.com.

Billetter

  • Sommerklar med yoga

    Sommerklar med yoga Kr. Himmelfartsdag - 2 x workshops og 2 x undervisere.

    550,00 kr.
    Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page