top of page

lør. 19. jun.

|

Hurup Thy

Dit åbne hjerte

En hjerteåbnende workshop for både mænd og kvinder ved Marie Zabel og Naturlægen.com.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Dit åbne hjerte
Dit åbne hjerte

Tid og sted

19. jun. 2021, 10.00 – 17.00 CEST

Hurup Thy, Kammersgårdsvej 30, 7760 Hurup Thy, Denmark

Om eventet

Skibsted Yoga får besøg af Maria Zabel og Naturlægen.com. De inviterer til en kærlig og intens dag, hvor du nænsomt kommer til at arbejde med krop, sind og sjæl. Du inviteres til at mærke din styrke, indre vibration og ikke mindst lytte til dit hjertes stille hvisken og længsel.

Maria er ord, Marie er lyd og foreningen af disse to kvaliteter er udgangspunktet for en magisk dag, hvor vi dykker ned i viden om hjertets bevidsthed på alle planer. Sand healing fremkommer når man både arbejder på det fysiske, psykologiske, emotionelle og energiske plan, hvilket dagens program afspejler.

Efter en varm velkomst indledes dagen med en skøn guidet meditation inden vi går i gang med den visdom, der ligger gemt i hjertet.

Derefter laver vi dejlig yoga, der åbner og styrker hjertechakraet og måske udfordrer dig på tillid og accept. I denne session bliver du introduceret til mantras og inviteres til at åbne op for din egen lyd.

Nu afbalanceret og med maven fyldt op af en lækker fælles frokost, går vi dybere ind i hjertets visdom. Ikke blot med fokus på hjertet som fysisk organ, men ligeledes med viden om de nødvendige trin i udviklingen for at kunne stå rent i sit hjerte. Du bliver således introduceret til læren om de 7 chakra’er og i særdeleshed hjertechakra’et. Den teoretiske viden suppleres af praktiske øvelser, hvor du skal arbejde med dig selv. I denne session lærer du endvidere om hjerteåbnende akupressurpunkter og æteriske olier.

Efterfølgende bades dine celler i vibrationerne fra Gongen og andre healende lyd redskaber.

Dagen slutter af med shearing-cirkel og hjertemeditation med musik skrevet og fremført af Maria og Marie.

Læs mere via billet linket

Obs. Der er mulighed for overnatning på Skibstedgård fra fredag

Book din billet på: yogahjerterum.ticketbutler.io/da/e/dit-abne-hjerte-en-hjerteabnende-workshop-for-bade-mnd-og-kvinder

Del dette event

bottom of page